topbar

SISUSTUSSUUNNITTELU –
SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN

Tarjoamme kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua koteihin ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen!

Sisustussuunnittelun avulla säästyt virhehankinnoilta ja samalla säästät omaa aikaasi, rahaa ja vaivaa. Ennen kaikkea tarkoituksena on löytää juuri sinun elämäntapaasi palveleva ja kekseliäs tilaratkaisu, harmoninen värimaailma ja oikeanlainen kalustus.

Kokonaisvaltaiseen sisustussuunnitelmaan sisältyy koko sisustus lattiasta kattoon tai vaikka ainoastaan kalustesuunnittelu.

Suunnittelun sisällöstä ja laajuudesta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Ensimmäisellä tapaamiskerralla kartoitetaan työn laajuus, asiakastarpeeet ja toivomukset. Näiden pohjalta laaditaan suunnittelutarjous. Suunnittelen myös piharakennuksia.

Ensimmäinen kartoituskäynti on aina ilmainen.

  Tallilyhty  

 

Tallilyhdyn idea -paketti kotiin

Kotikäyntipalvelu on syntynyt asiakkaiden toivomuksesta. Kotikäynnin aikana saat paikan päällä ideoita ja vinkkejä uuden ilmeen ja tunnelman luomiseksi. Kyseessä voi olla yksittäinen asia kuten tapetin , maalin, tekstiilien tai kalusteiden valinta sekä säilytysratkaisujen uudelleen järjestely. 

Kotikäynnillä moni mieltä painava pulma ratkeaa käden käänteessä! 

Idea paketti-palvelu on myös oiva lahjaidea h. 140 e. Sisältää 3 h sisustussuunnittelua. Tilaa lahjakortti verkkokaupastamme.

Muista kotitalousvähennys!

SISUSTUSSUUNNITELMA  

Käynnin jälkeen asiakas saa tarjouksen suunnittelutyöstä ja tarjouksen hyväksymisen jälkeen alkaa suunnittelu sovitussa aikataulussa.

Suunnittelupalaverit pidetään asiakkaan kanssa tarvittaessa suunnitelman sisällön tarkistamiseksi.

Tapaamisten pohjalta asiakas saa valmiin suunnitelman kansiona, joko sähköisenä- tai paperiversiona. Suunnitelma sisältää suunnittelusopimuksessa sovitut dokumentit  mm. piirustukset, hinnat, tuotetiedot ja –kuvat, hankintapaikat, materiaalinäytteet, värikartat.

Valmiin suunnitelman avulla asiakas voi toteuttaa sisustuksen itsenäisesti tai sopimukseen voidaan sisällyttää sisustussuunnitelman toteutus. Kauttamme saa ammattitaitoisen remontin toteuttajan.

Sisustussuunnittelutyö tehdään tuntityönä 40,-/h. 


Vastaan mielelläni kysymyksiisi - soita 044 046 7070 / Tarja Tiihonen