topbar

Toimitusehdot

SOPIMUS JA KAUPPA

Sopimus / kauppa katsotaan ostajan ja myyjän välillä syntyneeksi, kun ostaja on hyväksynyt myyjän tarjouksen (esim. hyväksymällä verkkokaupan toimitusehdot ja tekemällä tilauksen).

TOIMITUSAIKA

Toimitamme tilaamanne tuotteet postin kuljetettavaksi 1-3 päivän kuluessa. Erillistilattavissa tuotteissa toimitusaika on mainittu erikseen. Kaikki tilatut tuotteet pyritään toimittamaan yhdellä kertaa. Mikäli jokin tilatuista tuotteista on varastosta tilapäisesti loppunut tai kyseessä on tuote, joka hankitaan ainoastaan asiakkaan tilauksen perusteella ja tuotteen toimitusajan odotetaan olevan yli 10 vrk, toimitetaan varastossa olevat tuotteet heti ja muu osa tilauksesta omana toimituksenaan ilman erillisiä kuluja heti tuotteiden saavuttua myyjän varastoon. Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon aikana. Huomioithan että postipaketin säilytysaika postissa on 7 vuorokautta. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille.

TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSPAIKKA POSTI

Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan. Halutessa verkkokaupasta tilatut tuotteet voi myös noutaa osoitteesta Tiihosalontie 10, 70800 Kuopio, sovi noudosta etukäteen 044 - 0467070 / Tarja. Noudetuissa tuotteissa ei ole toimitusmaksuja. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

TOIMITUSKULUT

Tilauksen toimituskulut ovat 7.90 eur / tilaus. Tilaus toimitetaan  postipakettina toimitettuna lähimpään postin toimipisteeseen. Toimituskulujen osuuden näet aina ennen kuin vahvistat tilauksen. Mikäli tilauksen kulut ovat huomattavasti suuremmat kuin 7,90  olemme yhteydessä teihin ennen tilauksen lähettämistä. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

MAKSUTAVAT 

Tilaus maksetaan tilille fi24 5482 5420 020054 Design Tallilyhty Oy, tilaus lähtee asiakkaalle kun suoritus näkyy tilillämme.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, niin voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä sähköpostitse tarja.tiihonen@tallilyhty.fi p. 044-0467070. Ostaja voi peruuttaa tilauksen myyjän suostumuksella. Sovituista varastotuotteiden peruutuksista hyvitetään enintään kahdeksankymmentä (80) prosenttia. Välitystuotteita, jotka myyjä on hankkinut nimenomaan ostajaa varten, koskevia palautuksia ei hyväksytä. Tilaaja vastaa aina myös henkilökohtaisesti maksun suorittamisesta.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Asiakas maksaa palautuksen postikulut.

Palautusosoite:  Design Tallilyhty Oy, Tiihosalontie 10, 70800 Kuopio

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan.  Ilmoittakaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä tai sähköpostitse. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksamme hyvitykset viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä yritykseemme 044 046 7070. 

MYYJÄN VASTUURAJOITUS

Kaikki tuotetiedot annetaan aina sitoumuksetta. Oikeus hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin varataan. Myyjä ei vastaa viivästyksestä, johon hän ei kohtuudella ole voinut vaikuttaa. Myyjän vastuu kaikissa tapauksissa – mukaan lukien tuotteen huono saatavuus - rajoittuu enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

LUNASTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme posti- ja varastoon palauttamistyöstä aiheutuneet kulut asiakkaalta jälkikäteen (Kuluttajansuojalaki 5. luku) sekä lisäksi normaalit huomautus- ja perimiskulut.

ARVONLISÄVERO

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, joka on 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin