topbar

SAARENTAIKA PYYKKIETIKAT,SAIPPUAT,SHAMPOOT

SAARENTAIKA 50ML TALVI PYYKKETIKKA

Täysekologinen ja voimakastuoksuinen Talvi pyykkietikka tuo pakkasaamun raikkauden ja lumisen havumetsän tuulahduksen pyykkiisi. Tuoksun voimakkuus 5/5.

Lisätietoja »

 SAARENTAIKA 500ML PYYKKIETIKKA GREIPPI-  0% LISÄTTYÄ VETTÄ, VEGAANINEN, LUONNOLLINEN

Täysekologinen Saaren Taika Greippi tuoksuu virkistävältä Greipiltä. Tuoksun voimakkuus 5/5.

Sisältää: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa 9 – <10%) Tuoksuna Greippiuute (Grapefruit  extract)

Lisätietoja »

SAARENTAIKA 500 ML RAIKAS PYYKKIETIKKA – 0% LISÄTTYÄ VETTÄ, VEGAANINEN, LUONNOLLINEN

Raikas Pyykkietikka
Täysekologinen Saaren Taika Raikas pyykkietikka tuoksuu raikkaalle piparmintulle ja laventelille. Tuoksun voimakkuus 2/5.

Koko 500 ml

Lisätietoja »

SAARENTAIKA 500ML PYYKKIETIKKA MÄNTY - 0% LISÄTTYÄ VETTÄ, VEGAANINEN, LUONNOLLINEN

Uusi täysekologinen Mänty Pyykkietikka tuoksuu metsäiselle männylle. Tuoksun voimakkuus 5/5.
Koko: 500 ml

Lisätietoja »

 SAARENTAIKA 500ML PYYKKIETIKKA LAVENTELI - 0% LISÄTTYÄ VETTÄ, VEGAANINEN, LUONNOLLINEN

Laventeli Pyykkietikka
Saaren Taika Pyykkietikkaa voi käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena ja siivouksessa.
Täysekologinen Saaren Taika Laventeli Pyykkietikka tuoksuu raikkaalle laventelille. Tuoksun voimakkuus 2/5.

Koko 500 ml

Lisätietoja »

 SAARENTAIKA 500ML PYYKKIETIKKA MAY CHANG - 0% LISÄTTYÄ VETTÄ, VEGAANINEN, LUONNOLLINEN

Täysekologinen Saaren Taika Mai Chang Pyykkietikka tuoksuu hieman eksoottiselle sitruunaruoholle, erittäin raikas tuoksu.
Tuoksun voimakkuus 5/5.

Koko: 500 ml

Lisätietoja »

SAARENTAIKA VEERA SUOLASAIPPUA

Veera Suolasaippua
Tämä suolasaippuoiden kuningatar on vegaaninen, luonnollinen ja luomu, ja sen sisältämät vihreä savi, kaura ja merisuola tekevät ihmeitä ihollesi. Merisuola sitoo kosteutta ja auttaa ihoa kosteutumaan sisältä päin, ja ihon rasvaamisen tarve vähenee merkittävästi. Vihreä savi imee itseensä ihon epäpuhtauksia, kaura taas kuorii ihoa hellästi, lievittää tulehduksia, rauhoittaa ihoärsytyksiä ja kutinaa. Saippuan sisältämä suola ei ole karkeaa.

Lisätietoja »

SAARENTAIKA SAAREN TAIKA TYRNI LUKSUS SPA SAIPPUA

Erittäin hoitava ja vitamiinirikas saippua kotispa käyttöön

- Erityisesti Rosacean, acnen, ihotulehdusten hoitoon 

Lisätietoja »

SAARENTAIKA HOITAVA GREIPPISHAMPOO

Greippi palashampoo pitää hiukset ilmavina ja tuuheina koko päivän kuivattamatta latvoja. Shampoo sopii normaaleille ja kevyesti rasvoittuville hiuksille.

Greipin eteerinen öljy antaa shampoolle raikkaan tuoksun.

Laventelin eteerinen öljy rauhoittaa tehokkaasti päänahkaa sekä sen luonnollista öljyn tuotantoa, se ehkäisee kutinaa ja hilseilyä, sekä edistää hiusten kasvua.

Sitruunan eteerinen öljy auttaa tasapainottamaan päänahan luonnollista öljyn tuotantoa. Se lisää kiiltoa sekä stimuloi päänahkaa

Lisätietoja »

SAARENTAIKA TEEPUUSHAMPOO RASVOITTUVILLE HIUKSILLE

Teepuu palashampoo
Erityisesti rasvoittuville hiuksille ja kutiavalle tai hilseilevälle päänahalle suunniteltu Saaren taika Teepuu palashampoo on 100% luonnollinen ja 100% vegaaninen valinta. Teepuun eteerinen öljy on antiseptista ja se auttaa päänahan ongelmiin kuten hilseilyyn ja kutinaan. Lisäksi se edistää hiustenkasvua poistamalla kuolleita ihosoluja karvatupesta. Tiesitkö, että voit käyttää Saaren Taika Teepuusaippuaa myös hiusten pesussa?

Lisätietoja »

SAARENTAIKA LÖYLYTERVA N. 50ML - LUONNOLLINEN, VEGAANINEN, AITO HAUTATERVA LÖYLYTUOKSU

Puhdas luonnontuote Lapin tervaskannoista. Sekoitetaan löylyveteen. Antaa saunaan raikkaan tervan tuoksun ja savusaunan tuntua.

Lisätietoja »

SHEAVOI / KARITEVOI

Helposti levittyvä, nopeasti imeytyvä ja erittäin riittoisa voide iholle ja hiuksille.

Saaren Taika Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat. Se sisältää n. 6% omega-6 rasvahappoa sekä A- ja E- vitamiineja. Saaren Taika sheavoi ei sisällä jäämiä keinotekoisista kemikaaleista tai puhdistus/valkaisuaineista.

Lisätietoja »

15.00 € 
TEEPUUSAIPPUA
TEEPUUSAIPPUA

Vegaaninen ja luonnollinen Teepuusaippua on antibakteerinen ja suunniteltu ongelmaisen ihon päivittäiseen pesuun. Pieni määrä ainesosia yhdistettynä teepuusta saatavaan eteeriseen öljyyn tekee saippuasta tehokkaan, hellävaraisen ja ihon bakteerikantaa tasapainottavan. Teepuusaippua auttaa ehkäisemään aknea ja muita ihon ongelmia. Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa myös ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

Lisätietoja »

SAARENTAIKA RASVANÄPIN SAIPPUA

Tehokas Saaren Taika Rasvanäpin saippua on nimensä mukaisesti tehty puhdistamaan käsistä ne vaikeimmatkin liat. Se soveltuu niin RemonttiReiskoille ja -Riitoille, Viherpeukaloille kuin autonrassaajillekin eikä olekaan likaa johon rasvanäppiä ei voisi kokeilla!

Lisätietoja »